Excursiones,  Playas y calas

Cala Boquer ( crónica de Mito Florit )

Impactos: 80

Bones a tots i totes…

Després d’estar més d’un any fora anar a cap excursió del grup. Hem vaig decidir per anar a la d’aquest dissabte. Vaig trobar en Toni “Muntanyer” és dissabte vespre per sa Fira de sa Sabata, sopant i amb una bona canya, com no podia esser d’una altra manera. Hem va comentar que el pròxim dissabte el grup anava a repetir l’excursió de Cala Bóquer, amb la intenció d’anar a Punta Salada i si donava temps a sa Cova del Vell Marí.. Aquesta excursió fa anys que me feia ganes anar-hi, ja que després de veure vàries vegades per internet les fotografies, que reflecteixen una ruta tan salvatge per dins els penya-segats de la nostra illa, era d’obligat compliment.

A les 9 h del matí ens trobarem al Pàrquing de “Antony’s”. En Toni Comes va posar el seu “Mini Bus” per poder anar tots junts, a davant en Toni i en Xisco, segona fila en Abu (Melga), Maria i en Paulino i darrere en Jaume i jo (Mito). És increïble l’ambient de felicitat i alegria que es respira dins aquest grup d’excursionistes que tot el dia estan de “Cachondeo”.

En arribar al pàrquing de Cala Bóquer, ens esperava na Gabriela per unir-se al grup.

Començarem a caminar passant per davant les cases de Bóquer i seguirem el sender que ens durà en línia recta cap a la Cala. Aquest camí transcorre entre les imponents parets del Cavall Bernat per l’esquerra i les del Penyal Roig conjuntament amb el Coll del Moro per la dreta.

Arribats ja a la Cala, ens trobàrem amb la “Cabra” més fotografiada d’aquesta Vall, ja que per alguna caiguda es va trencar les banyes i rompre les costelles de la part dreta, per la qual cosa sobreviu del menjar que li donen els turistes, és clar, després de fer-se un “Selfie”.

Com que havia gent que ja hi havia estat amb anterioritat a la Punta Salada, optaren per gaudir de la Cala.

En Paulino va guiar-nos pel camí que puja per l’esquerra. En Xisco, en Toni, na Maria i jo el seguirem ansiosos per veure amb els nostres propis ulls els magnífics penya-segats d’aquest racó tan fabulós de la nostra Roqueta. Utilitzem el camí que feren els operaris per poder accedir a les laborioses tasques per dinamitar la punta. La imponent Cova de l’Aragonès, la gran vista del Puig Fumat i el Colomer mos feren gaudir d’un dia diferent.

També volíem aprofitar per accedir a la cova del vell Marí, però al veure l’estat de la mar, decidirem ajuntar-nos amb els companys a la cala i aprofitar per pegar un merescut “capfic”.

Na Gabriela havia reservat taula per dinar amb uns amics seus i nosaltres també ens apuntarem per fer el “Openning” del Balneari 5 d’Alcúdia, batiat com ” SAMSARA Beach Club “.

La Paella no va esser gran cosa, sort que la cervesa era fresca i ens va ajudar a passar-lo tot. A destacar la gran companyia i el millor de tot, el PREU… Baratíssim…

Fins la pròxima…

De regreso de la punta de la salada
De regreso de la punta de la salada

Un comentario

  • paulino

    Preciosa y divertida jornada por todo lo que nos pasó…….Un placer coincidir con Xisco y con Mito por una de las zonas más bonitas de Mallorca y una pena no poder haber buceado en la Cova del Vell Marí, otra vez será, estoy seguro que volveremos por esta Cala de una belleza insuperable.
    Hasta la próxima

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.