Excursiones

Puig de ses Vinyes por Xufi

Impactos: 169

En Melga m’ha tornat enganxar, apart de vell ha tornat vago… -Podries escriure quatre lletres, em va amollar, – podries dirli sa meva tia, li vaig contestar. Res a escriure s’ha dit.
Comença es dissabte ben demati i ben fresquet, recollesc a s’abu i despres a sa tia, no sense esperar ja que arriba tardisim. Anam a ca’n Penasso i arreplegam sa resta de “s’equipo”, i tambe compareix en Piulino ben acompanyat. Omplim cotxes i per amunt s’ha dit.
Una vegada aparcats, ens posam ses botes, ajustam se motxilles i partim ma-10 direcció est. Deixam s’asfalt i primera escissió, s’abu pren directe arrossegant en Mariano canal amunt.
La resta arrancam mes dolcet i als cinc minuts ja tornam a estar tots plegats. Cresta amunt cadasqu al seu pas, i quan ja feia una horeta que anavem cresta amunt ens aturarem a fer un piscolavis, durant es recés el gran caçafortunes li pren de forma rapida i sutil s’herencia a dos cosins meus!!!! No hi ha com tenirla grossa, sa barra dic!!!
Reposats i amb benzina dins es dipòsit seguim pujant i poc a poc ens acostem al cim a tant bon ritme que arribam a hora de dinar. Mossegada va doi ve tornam a omplir es gavatx, i una vegada em buidat es tupper una frescoreta ambiental ens empeny a davallar, com si en Manuelo hagués vist uns núvols amenaçadors. Agafam aquella plàcida canal que en poc temps ens deixa davallar molts metres i ens deixa, segons n’Alejandro, a una facilisima terrasa amb vistes al “llac quiticagas” I que molt dolçament ena acosta als cotxes. Sa meva tia que enlluernada amb els atributs de s’abu ha desheretat es meus estimats cosins, arriba fresca com una rosa, diguent que per fer aquestes xorrades millor no la tornem a molestar. Partim per avall i anam a aquell bar on sempre et posen el qie demanes i cadasqu cap a ca seva, noltros haguerem d’anar a visitar s’haren de s’abu. Saludam els vigilants de sa possessio, mira que tot s’haren estigui em ordre i arrevoire!!
I colorin colorado este cuento encara no se ha acabado!!!

Una de fotos, marchandooooooooo

El caza-fortunas en plena acción

Track de la ruta

Powered by Wikiloc

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.