Excursiones

UNA VOLTA PER S’ESCLOP, por Maria Antonia

Impactos: 67

UNA VOLTA PER S’ESCLOP
Participants : Guiem-Miquel-Cati-Toni-Jaume-Paquita-Pedro-Xisco-Victoriano-Lluis-Aina-Arnau-Mochon-Eusebi i Jo.
Dissabte Sant mos reunirem per anar a fer una caminada per s’Esclop, dirigits per n’Arnau. Mos verem a le3s 830 a s’Ocimax i per una vegada forem tots molt puntuals, tant que quasi deixam en Victoriano que arribà dos minuts tard.
Mos ditigirem a ses cases de Galatzó per començar i feia bastant de vent, pero endevant… quasi com sempre quant hi ha camí, es grup es va dividir en troços. Mos trobarem al Coll des Quer, aquí “en consenso” es va decidir no pujar a s’Esclop perque feia una ventada, intentàrem anar a sa Font des Quer, que t’ho has pensat !! impossible caminar, vent a tope. Nou “consenso”, ido anirem ja baixant de cap a sa Coma des Voltor. Això ferem, pero antes es necessari fer una aturada per dinar, i quan ens dirigiem a trobar lloc tenguerem un petit ensurt amb un del grup, caminant entre pedres i espitjat pel vent, va caure i es va fer un cop al genoll, gracies a Deu res d’importancia. Trobarem un lloc un poc arraserat i una vegada instal.lats xarrades, rialles i compartir.
Desprès ja començarem la baixada, molt maca, i per no canviar es habits… de nou dividits. Una vegada abaix tots junts, arribarem a n’es cotxes i directes cap a ses cervesses, cocas colas, cafes i demes (es raritos beuen aquarius, ensaimades amb café amb llet i un copet de miroones…).
Va ser un dia d’aquests que acabarem prest, molt agradable i tranquil.
Fins a sa pròxima
Las fotos de Melga.
Fin de excursión y esperando la recompensa

Fotos  Arnau

Track de la Ruta.

Powered by Wikiloc

 

 

Un comentario

  • melga

    Gracias M.A. por colaborar en esta web, que es de todos los que salimos a disfrutar de nuestras montañas y que nos gusta compartirla con los amigos.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.