Excursiones

Volta a Soller, por Guiem Roig

Impactos: 70

Dissabte estrany, proposta que ni fu ni fa. enrrevoltar la vall del tarongers, i llimoneres (au que es poseran geloses) a vegades en Guiem d’amagat com qui no sap el que fa amolla la xorrada anirem per alla….. i s’apunten (inocents) ja vos ho han dit altres vegades que no es de fiar …. be per compensar es de bon barram ja preveura per aquesta questio.
La eixida tenia un ojbjetiu caminar, descobrir, xafardejar, etc i provar el circuit previst per marxes de regularitat dels tres previstos, on mes endevant convidar al col.lectiu muntanyenc ( ara uns dies perque ses frontises deixin de grinyolar i mes tranquilament demanar opinio ) proposant varies proves on participaran esportistes en general, amb clubs, equips familiars, infantils etc i el major goix que en puguin gaudir aquells que per qualsevol circustancia conve habilitar algun tram, ho farem son dels nostres i cal treballar per ells.

Ja vos he contat les intencions, pero, on putes heu anat? demanareu jo quasi no se per on encetar el relat – deixant el cotxe al Camp de la Mar cap a l’Horta pel cami vell des Port, Can Tamany, Son Llampaies i zas un poc endevant indicador nou ” cami de sa Figuera” es de dalt diuen, cametes amunt fins el coll den Marques oh que guapo, mirau…. rebetuadell quins escalons que compareixen la conversa res de res ara bufarem una estoneta ja a dalt mes planer per olivar els indicadors i cami sabiament ens atraquen a Fornalutx es hora de berenar, lletreros tentadors, taules i cadires estrategicament escampades enmig del carrero de plaça i sense voler quasi obligats per la situacio, una estrella, jo canya ….. ferem cas a la madona i parroquians, si es necesari sempre quedam be.

Au seguim.. i cap a can Xoroi on ses teules pintades en conviden a badocar una mica, cami des Traves i ja hi tornam graons de tota mida quatre rebufos fins al cami des Marroig ara asfaltat i en descens ( i xep a xep hem posat sa llengo demunt tots els que ho mereixen ) llavadors de Biniaraix carrer de Sant Guiem i horta de Biniaraix sa costa que va a Binibassi poc empinada dona peu a seguir criticant aquells que abans no han entrat a corral.

Com qui no vol Pont de can Rave uns llavadors interesants, ni puta cas, just devant el cafe des mateix nom famos per racions d’allo que no conve per la salut …… de cap endins amorrats a la taula ( fotre !!! es hora de dinar no conve fer es coio ) sa responsabilitat es mes forta que la peresa ( quedar be es barato ) carrero paral.lel a una siquia, la vella fabrica de telesos, c/ lluna, varies ziga zagues, cementeri i cami de les tres creus ho paga l’esforç, panoramica de primera, gracies als homes que picaren ” por el imperio hacia dios” ….. i per avall altre cop caminet de ferradura, can Gomila i ctra de Palma.
Nou indicaador “cami vell de ciutat” i cap alla sa veritat amb poques ganes, pero aixo com a les noces ben sedolls, inflats com unes odres, qui s’axeca sense un tasco de pastis? ningu. xino xano cami de ciutat fins al cami de castello, planer de ferradura, alguna empitada traidora, passada la capella guaita can Bleda on te inici el cami de Son Sales que hem triat per devallar fins el trencall del cami de Binidorm que aviat ens apropa altre cop al port on el mati haviem iniciat l’aventuraper aquells que tenen curiositat els dire unes set horetes sense afeguir els oremus aprop de 28 km i uns 1100 m de desnivell acumulat, pel que fa al desnivell es a pens, el gps telf ha tornat bambol i dona una alçada eronea, superiorah no vos he dit que he tingut l’honor i companyia de n’Isidre, en Mariano i en Fernando, durant el dia i per fer unes cerveces a la platja de Repic abans de tornar cap a casa. Salut Guiem

Fotos de Isi.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.